Logo Bareche
qui som
Les nostres elaboracions
menu
Contacte
lm
banner
salut

Som una empresa que, des de fa més de 25 anys, donem servei als veïns i empreses de la Sagrera i d’altres barris de Barcelona. Disposem d’obrador propi per elaborar tots els productes de Pastisseria dolça i salada. Controlem la qualitat de les matèries primeres i utilitzem majoritàriament matèries de la nostra dieta Mediterrània.

Som Pastissers, som Xocolaters, som Brioxers:  
     
El nostre Obrador és un espai on es barreja l’elaboració dels productes creats fa segles com els panellets, coca de sol per Sant Joan..,. els tradicionals com el tortell de Reis, la mona de Pasqua, els torrons....i l’elaboració dels productes més moderns i innovadors com les figures de xocolata de personatges coneguts, els mousses de crema catalana, de mango, bombons de nous sabors.
Un secret perquè el producte sigui de qualitat és l’elaboració pròpia i artesanal
 
   

Elaborem productes de Qualitat.

Fem servir ingredients frescos i quan més naturals millor. Rebutgem els greixos vegetals tan utilitzats a la “brioxeria industrial” pel seu baix cost, contenen molts àcids grassos saturats, poc aconsellables des del punt de vista de salut cardiovascular. Fem processos senzills perquè els productes conservin totes les propietats nutricionals i mantinguin el bon aroma, textura i sabor.

 
   

Obrim tot l’any, els 365 dies:

Diàriament elaborem els nostres productes durant els 365 dies i la Pastisseria del carrer Sant Antoni MªClaret  cantonada c/Hondures està oberta sempre, els 365 dies l’any.

Creiem en el petit comerç amb empenta, autoexigent, generador de molts llocs de treball, amb un tracte molt més humà que està conservant vells oficis com el de forner, pastisser, xocolater... Com a client que ets, quan ens compres un pastís, uns bombons, una barra de pa... estàs comprant quelcom més.

Gràcies.

 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
lg